About

about
Polaroid SX-70 (original) met Impossible B&W 3.0 (mede mogelijk gemaakt door mijn partner in crime)

Over de auteur achter Graphorama

Vrouw van in de 20, die deze website in de eerste instantie heeft gemaakt voor de hobby. En later om met PHP, Javascript, bootstrap en jQuery om te leren gaan.

In het dagelijks leven ben ik IT’er met een zwak voor taal. Daarnaast heb ik nog hobby’s: stijldansen, analoge fotografie, schrijven, tekenen, lezen en naar rock ’n rollfeesten gaan. Daarnaast ben ik vaak in de keuken te vinden, het liefst met mijn vrouw. Geen pakjes en zakjes, gewoon op de ouderwetse manier. We koken regelmatig voor grotere gezelschappen omdat we dat leuk vinden.

Over Graphorama

Graphorama is GEEN commercieel project. Het is niet mijn werk, maar puur voor de hobby. Ik verdien er geen cent mee. Het enige wat ik doe, is een site opbouwen waar mensen mogelijk iets aan hebben. Hoe je iets repareert, tips om jouw doka in orde te maken. Zelf heb ik geen doka, omdat ik daar simpelweg veel te weinig plaats voor heb. De filmpjes zijn ook een verzameling die ik in de loop der jaren heb aangelegd, maar wel heel toepasbaar zijn op het desbetreffende artikel. Ik probeer ook alles bij te houden (ook nieuwe filmpjes als de oude filmpjes uit de lucht zijn gehaald) en zo mooi mogelijke foto’s te plaatsen. Ik vind het alles behalve professioneel staan als ik ergens nog een fotootje vandaan haal die ik ooit met mijn telefoon heb gemaakt, omdat ik gewoon te gemakzuchtig ben om een fatsoenlijke foto te maken met een goede achtergrond (of de batterij van mijn camera weer eens leeg is). Af en toe vernieuw ik de boel ook gewoon en ruil ik de telefoonfoto’s ook gewoon voor een goede foto die ik met m’n DSLR heb gemaakt.

Heb je vragen of suggesties voor deze site? Of zou je juist een artikel geplaatst willen hebben? Of zou je een gastartikel willen plaatsen? Ik sta open voor suggesties!